O nama

prvaDobrodošli na stranice ronilačkog centra SHARK smještenog u Medulinu nadomak Pule, na rtu poluotoka Istre. Registrirani smo PADI 5* IDC (Instructor Development Center) i MARES diving center. Uz PADI ronilačke tečajeve održavamo i tečajeve za tehnička ronjenja po PSS i IANTD programu. U našem ronilačkom centru SHARK uz brojne interesantne ronilačke pozicije kao što su potopljeni brodovi, stijene, tuneli i zidovi, nudimo i cjelodnevne ronilačke izlete i ekspedicije brodom uz iskusne ronilačke vodiče. Kod nas možete iznajmiti kompletnu ronilačku opremu za rekreativno i tehničko ronjenje, kupiti opremu ili servisirati vlastitu ronilačku opremu. Ronilački centar SHARK opremljen je kompresorskom stanicom za punjenje zraka, kisika, NITROX-a i TRIMIX-a. Posjeduje i katamaran, opremljen liftom za dizanje ronioca iz mora, prvenstveno za tehničke ronioce i ronioce sa invaliditetom.

Želimo naglasiti da je uz užitak i doživljaj, sigurnost naših gostiju naš primarni cilj i sve što poduzimamo i radimo podređeno je tom cilju. Uz to valja istaknuti da Vam možemo osigurati smještaj od privatnog pa do onog u luksuznom hotelu za pojedince i grupe.

Bilo da ste tek slučajni prolaznik na našim stranicama koji želi saznati nešto više o ronjenju i držite u podsvijesti, kakav bi to osjećaj bio zaroniti… okružiti se vodom i zaboraviti na tren da disati možemo isključivo na površini ili ste pak iskusni ronioc koji čezne za otkrivanjem novih brodskih olupina, tunela, zidova mi smo tu da Vam približimo ronjenje i povedemo Vas do nezaboravnih trenutaka ispod mora!

Važno je napomenuti da je ronilački centar SHARK udaljen svega 8 km od barokomore koja je na usluzi 24 sata dnevno.

Centar za postavke privatnosti